Diplomanti tehnike

 


Gregor Škratek

Za študij tehnike na Oddelku za tehniko, fakultete za naravoslovje in matematiko (FNM), sem se odločil, ker je uporaben za vsa področja. Pri študiju mi je vezava s tehniko zelo koristila, saj sem lahko sam izdelal pripomočke za prakso. Tehnika in tehnologija sta mi dala veliko uporabnega znanja za vsakdanje življenje, predvsem s področja energetike in didaktike.

Študij tehnike je zelo prijeten, saj je študentov relativno malo in se na Oddelku za tehniko navežejo pristni stiki tako med profesorji, kot študenti. Študij tehnike priporočam vsem, ki želijo bolj oseben študij.

 

Več slik iz podelitve diplome na Oddelku za tehniko...


Igor Košak

Za študij tehnike na Oddelku za tehniko, fakultete za naravoslovje in matematiko (FNM) sem se odločil, ker me veseli poučevanje tehnike. Študij je dinamičen, zanimiv, poučen in zelo zabaven. Na Oddelku za tehniko sem se zelo dobro počutil. S profesorji in asistenti sem vzpostavil pristen in korekten odnos. Med študijem tehnike, sem pridobil kompetence, ki mi omogočajo takojšnjo zaposlitev v šolstvu ali gospodarstvu.

Študij tehnike bom priporočil vsem, saj vem da bodo pridobili strokovna in praktična znanja, ki jim bodo koristila v vsakdanjem življenju.

 

Več slik iz podelitve diplome na Oddelku za tehniko...


Peter Trbuc

Zakaj sem se odločil za študij tehnike na Oddelku za tehniko, fakultete za naravoslovje in matematiko (FNM)? Zato ker sem prej obiskoval šolo za strojnega tehnika in me je vse v povezavi s tehniko vedno veselilo. Želel sem si postati učitelj, saj zelo rad delam z ljudmi, posebej z otroci.

Študij tehnike je bil izredno zanimiv, tako da sem si pridobil veliko znanja, ki sem ga lahko že s pridom uporabil v praksi. Tudi delo na oddelku je bilo zelo dobro organizirano, tako da je delo teklo v zelo dobrem vzdušju. Posebej pa bi pohvalil vse profesorje, ki so bili zmeraj na razpolago in dostopni ter so mi zmeraj z veseljem pomagali. Če bi se še enkrat odločal za študij, bi se odločil enako. Študij tehnike priporočam vsem mladim, ki jih veseli tehnika in seveda delo z otroki in ljudmi.

 

Več slik iz podelitve diplome na Oddelku za tehniko...


Tjaša Hribar

Študij na FNM, smer proizvodno tehnična vzgoja, me je kot osebo zelo izpopolnila. Skozi učni proces sem pridobila širino znanja, ki me bo vsakodnevno spremljala pri delu profesorice in seveda tudi v življenju.

Menim, da je študij tehnike strokovno zelo izpopolnjen in da študentom nudi zelo dobre možnosti za prihodnost.

 

 

 

Več slik iz podelitve diplome na Oddelku za tehniko...


Bernarda Voler in Mojca Korbus

Študij tehnike nama je bil zelo všeč, saj je tehnika, kot predmet sam, zelo razgibana in zanimiva. Skozi študijska leta sva pridobili veliko teoretičnega in praktičnega znanja iz
mnogih področij tehnike.

Ker je študentov na oddelku za tehniko bolj malo, lahko tako profesorji z njimi vzpostavijo bolj nepposredne stike.

Na oddelku za tehiko sva se počutili zelo domače, saj so profesorji tukaj zelo prijazni in vedno pripravljeni pomagati. Sodelovanje z njimi je bilo vedno zelo prijetno.

Študij tehnike bi priporočili vsem, ki si med študijem želijo razgibanega dela.

 

Več slik iz podelitve diplome na Oddelku za tehniko...


 

 

vrh

študij tehnike...

<

Spletno mesto za svoje delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih.